Alle auto onderhoudsproducten aan een uitstekende prijs!

Katelijne motors - OnderhoudsproductenSteekt u graag zelf de handen uit de mouwen wanneer het aankomt op het poetsen van uw wagen? Wilt u daarvoor kwalitatieve producten aanschaffen om uw lak en velgen extra te beschermen tijdens en na de poetsbeurt? Dan kan u terecht bij Katelijne Motors. Deze garage biedt u de beste auto onderhoudsproducten in Sint-Katelijne-Waver aan. Deze topproducten zijn bovendien beschikbaar tegen de scherpste prijzen.

Kwaliteitsproducten

Een auto poetsen kan op verschillende manieren en met verschillende producten. Natuurlijk wilt u steeds de beste kwaliteit. Dan heeft Katelijne Motors alles wat u zoekt. Een uitgebreid gamma aan producten van het merk Meguiars en dit aan de beste prijs, vindt u hier bij deze specialist in Sint-Katelijne-Waver. Dit merk heeft een grote verscheidenheid aan producten in het aanbod waarmee u verschillende technieken kan uitvoeren.

Deze producten kan u gebruiken om uw auto:

  • Te wassen
  • Te reinigen en voor te bereiden
  • Te polijsten en te boenen
  • Te onderhouden
  • Te voorzien van de beste velgen en banden

Ook voor het schoonmaken en onderhouden van uw interieur in stof of lederen hebben zij een uitgebreide reeks aan auto onderhoudsproducten die u kan gebruiken.

Producten aankopen

U kan elke dag bij deze garage in Sint-Katelijne-Waver terecht tijdens de openingsuren, behalve op zondag, om uw accessoires aan te kopen. Hebt u vragen of wenst u een totaaladvies over de aangeboden producten? Dan staat het professionele team natuurlijk voor u klaar met een woordje uitleg omtrent het gebruik van uw aangekocht product.

U wenst informatie en/of prijzen van de vele accessoires? Neem dan vrijblijvend contact met hen op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Zij geven met plezier antwoord op al uw vragen. Ook voor de aankoop van tweedehandswagens of uw auto onderhoud bent u hier aan het juiste adres.