A- A A+

Tweedehands verkoop

Bij Katelijne Motors uit Sint-Katelijne-Waver bent u niet alleen aan het juiste adres voor het onderhoud van uw wagen en vrachtwagen, u koopt er ook tweedehands voertuigen aan de beste prijs.

Wij zijn gespecialiseerd in het merk Mercedes, en het gaat vooral om jonge tweedehands wagens, maar soms zitten er ook oudere overnamemodellen bij. Bent u op zoek naar een jonge of iets oudere wagen? Kom dan zeker eens langs om ons aanbod te bezichtigen.

Nog handiger is natuurlijk om eerst ons aanbod te bekijken op autoscout24. Hier vindt u over het algemeen een achttal wagens in de aanbieding.

 

Ontdek ons aanbod op Autoscout 24

Omdat wij enkel kwalitatieve voertuigen aan een prima prijs verkopen, geven wij u graag de nodige garanties. Afhankelijk van de leeftijd van het door ons verkochte voertuig geven we tot twee jaar garantie. Zo bent u er absoluut zeker van dat u geen kat in een zak koopt.

Natuurlijk bent u bij ons welkom voor het verder onderhoud van uw voertuig eenmaal u het bij ons aankocht. Maar ook voor voertuigen die u elders kocht bent u welkom voor herstellingen en grote en kleine onderhoudsbeurten.

Indien u nog vragen hebt of bijkomende informatie wenst kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren via de contactpagina.

  Katelijne motors -Sint-Katelijne-Waver-contact  

Liersesteenweg 175
2860 Sint-Katelijne-Waver
België
Ligging

Katelijne motors -Sint-Katelijne-Waver-contact  

Tel.: 015 20 16 09
Fax: 015 20 79 50
katelijne.motors@telenet.be
BTW BE0427 160 878