Jonge en oude tweedehandswagens, vindt u hier!

Bij ons bent u niet alleen op het juiste adres voor onderhoud maar ook op het juiste adres wanneer u beslist om een tweedehandswagen te Sint-Katelijne-Waver aan te kopen, kom snel eens langs!

Gespecialiseerd

Uiteraard zijn wij gepassioneerd en gespecialiseerd in het merk Mercedes. Wij hebben een gamma aan Mercedes jonge tweedehandswagens maar ook zitten er soms andere en oudere overnamemodellen bij. U kan eventueel ons aanbod ook eerst bekijken op autoscout24.

Garantie

Doordat wij enkel kwalitatieve wagens verkopen, kunnen en geven wij u graag de nodige garantie. Afhankelijk van de leeftijd van de aangekochte wagen, geven wij zelfs tot twee jaar garantie. Zo bent u ervan overtuigd dat u bij ons geen kat in de zak koopt. Onze diensten na verkoop zijn daarvan het bewijs!

Onderhoud

Om uw aangekochte wagen optimaal te onderhouden bent u natuurlijk bij ons in Sint-Katelijne-Waver welkom voor het verdere onderhoud.
U hebt een wagen elders gekocht? Geen probleem, ook voor die wagen bent u bij ons welkom voor een onderhoud, een mechanische herstelling of carrosseriewerk.

Back to Top