Jonge en oudere tweedehandswagens voor elk budget

Katelijne motors -TweedehandswagensBij Katelijne Motors bent u niet alleen aan het juiste adres voor uw auto onderhoud maar ook wanneer u een andere wagens wenst aan te schaffen, kan u langslopen bij deze garage. Zij hebben een ruim aanbod aan jonge en oudere tweedehandswagens in Sint-Katelijne-Waver tegen de meest scherpe prijzen op de markt. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen. U vindt hier zeker uw droomwagen die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen.

Gespecialiseerd in Mercedes

Bij Katelijne Motors gaan ze steeds voor het beste op de markt. Het is dan ook niet voor niets dat zij gespecialiseerd zijn in het merk Mercedes. Deze wagens rijden rond met de slogan ‘The best or nothing’ en maken hun belofte keer op keer waar. Daarom kiezen ze bij deze garage voor een ruim gamma aan Mercedes-voertuigen. Zowel jonge tweedehandswagens als oudere overnamemodellen zorgen ervoor dat u voor elk budget een kwalitatief hoogstaande auto kan aanschaffen. Bent u geïnteresseerd en wilt u het ruime aanbod aan tweedehandsmodellen eens bekijken? Dan kan u surfen naar autoscout24.

Garantie

Doordat zij enkel kwalitatieve wagens verkopen, geven ze u graag de nodige garantie. Afhankelijk van de leeftijd van de aangekochte wagen, geven zij zelfs tot twee jaar lang de nodige ondersteuning. Zo bent u ervan gegarandeerd dat u bij deze gespecialiseerde garagist geen kat in de zak koopt. De uitgebreide diensten na verkoop zijn daarvan het bewijs!

Onderhoud

Om uw aangekochte wagen optimaal te onderhouden bent u natuurlijk bij deze garage in Sint-Katelijne-Waver welkom voor het verdere onderhoud. Ook voor wagens die u niet in deze garage hebt aangekocht, kan u hier terecht. Zowel voor uw onderhoud, mechanische herstelling of carrosserieherstelling bent u welkom om beroep te doen op de aangeboden diensten.

Hebt u verdere vragen? Neem dan contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.